omakotitalon suunnittelu – palvelut pientalorakentajalle

OMAN TALON SUUNNITTELU ONNISTUU SUJUVASTI KANSSAMME

Olitpa lähdössä suunnittelemaan ja rakentamaan taloa alusta asti itse tai hankkimassa talopakettia valmiista mallista, meiltä saat rakentamisen tueksi ja avuksi palveluja:
  • arkkitehtisuunnittelu
  • rakennesuunnittelu
  • 3D- mallintaminen
  • pääsuunnittelu – omakotirakentajana tarvitset pääsuunnittelijan aina
  • vastaavan työnjohtajan palvelut

ARKKITEHDIN SUUNNITTELEMA OMAKOTITALO

Jos sinulla on haaveita ja visioita mutta tarvitset arkkitehdin tekemään unelmista konkreettisia suunnitelmia ja piirroksia, ota yhteyttä. Arkkitehtimme ovat toteuttaneet lukuisia upeita, sekä perinteisiä että moderneja omakotitaloja kaikkiin tarpeisiin.

Toiveidesi lisäksi arkkitehti ottaa huomioon mm. tontin, ympäristön, näkymät, ilmansuunnat ja auringonvalon.

autamme muokkaamaan talopaketista mieleisesi

Teemme yhteistyö talopakettivalmistajien kanssa ja tiedämme, että lähes kaikkia talopaketteja voi muokata. Räätälöity talopaketti onnistuu arkkitehtimme avulla loistavasti – kannattaa kysyä lisää!

Omakotirakentajan kannalta RIT:n valitsemisessa on se hyvä puoli, että meiltä saa halutessaan myös vastaavan työnjohtajan saman katon alta sekä useita muita omakotirakentajalle tärkeitä palveluja, kuten KVV- ja IV-työnjohtajan, kosteudenhallintakoordinaattorin ja työturvallisuuskoordinaattorin.

Omakotitalon suunnittelu arkkitehdin kanssa lähtee liikkeelle tutustumisesta. Ei myöskään ole tarkoitus, että kerralla tulee valmista, vaan arkkitehti toteuttaa esimerkiksi muutaman erilaisen luonnoksen, joista valitaan sopivin jatkokehittelyyn.

Arkkitehtien yhteystiedot