RIT:n työntekijäesittelyssä: Pauli

Tässä elämänmakuisessa artikkelisarjassa tutustumme RIT:n mahtaviin työntekijöihin! Erilaisuus on valttimme, vaikka vedämmekin kaikki yhtä köyttä. Tällä kertaa esittelyssä rakennusmestari Pauli Vihanto.

Taustatarina:

Valmistuin talonrakentajaksi vuonna 1995 ja LVI-rakennusmestariksi vuonna 2016. Valmistumisen jälkeen muutin hetkeksi Espanjaan. Suomeen palattuani en löytänyt itselleni mieluista työpaikkaa, joten tein talonrakennustöitä omalla toiminimellä. Lapsuudenystäväni, jonka kanssa olen tehnyt myös paljon töitä yhdessä vuosien varrella, vinkkasi minulle avoimesta paikasta RIT:ssa. Laitoin CV:n ja tutkintotodistukseni RIT:n toimitusjohtajalle, joka pyysi minut haastatteluun. Kävin samaan aikaan muutamassa muussakin paikassa haastattelussa, mutta RIT vaikutti eniten sellaiselta työpaikalta, jossa halusin alkaa kehittämään osaamistani.

Työnkuva:

Teen vastaavan työnjohtajan ja KVV- ja IV-työnjohtajan tehtävien lisäksi haitta-aine- ja asbestikartoituksia, märkätilavalvontaa, sisäilmatutkimuksia (Aattela, VOC), kuntokartoituksia, kosteuskartoituksia sekä projektien hoitoa, ja tarvittaessa vedän haalarit niskaan ja lähden timpurin hommiin. Työssä mukavinta on se, että pääsen sopivassa suhteessa tekemään toimistotyötä sekä erilaisia valvonta- ja tutkimustöitä kentällä. Haasteellisinta minulle on toimistotyön ja kentällä tehtävien töiden aikataulutus niin, että molemmille jää riittävästi aikaa.

Parasta RIT:ssa:

RIT:ssa parasta on työporukka ja työn monipuolisuus.

Vähemmän tunnettu taito:

Vapaa-ajallani harrastan muun muassa ulkoilua ja liikuntaa sekä rumpujen soittoa. Olen soittanut rumpuja noin 13-vuotiaasta saakka. Tällä hetkellä minulla on vain yksi aktiivinen bändi: Korve.

Elämänfilosofia/motto:

Ole oma itsesi ja etsi oma polkusi.

Mitä muut sanovat Paulista:

Toimistomme letkeä huumorimies.

Todella monitaitoinen ja osaava.

Rauhallinen, mutta silti räväkkä!

JAA UUTINEN

MUITA UUTISIA