RIT:n työntekijäesittelyssä: Mari

Tässä elämänmakuisessa artikkelisarjassa tutustumme RIT:n mahtaviin työntekijöihin! Erilaisuus on valttimme, vaikka vedämmekin kaikki yhtä köyttä. Tällä kertaa esittelyssä toimistoapulainen Mari Hannukainen.

Taustatarina:

Aloitin RIT:ssa kesätöissä, tulin Virpin avuksi toimistotyöhön. Olenkin ollut RIT:ssa useampana kesänä Virpiä sijaistamassa. Lisäksi tein harjoittelut koulua varten RIT:ssa. Opiskelin sisustusalan artesaaniksi ja valmistuin kesäkuussa Luksiasta.

Työnkuva:

Toimistotyön lisäksi olen työharjoittelujeni aikana maalannut, laatoittanut ja tehnyt vähän kaikenlaista. Tällä hetkellä olen hakemassa suunnitteluassistentin opintoihin Omniaan, Espooseen. Sen alan työt kiinnostavat minua.

Parasta RIT:ssa:

Kuten moni muukin on sanonut, niin työporukka on paras. Saa tehdä töitä osaavien ihmisten kanssa.

Vähemmän tunnettu taito:

Minulla on kaksi islanninhevosta – toisen kanssa kilpailen SM-tasolla, toinen on jo jäänyt kisaamisesta ”eläkkeelle”. Vapaa-aikani kuluu pitkälti tallilla hoitaen ja liikuttaen hevosiani, ja valmentaudun tavoitteellisesti tähtäimenä ensi kilpailukausi, joka alkaa aikaisin keväällä. Tykkään myös maalata mm. hevosaiheisia tauluja ja kortteja sekä kutoa villasukkia.

Elämänfilosofia/motto:

Kaikella on tarkoituksensa.

Mitä muut sanovat Marista:

Mari on tunnollinen ahertaja.

Mari on tarkka, näppärä ja hyvä oppimaan uusia asioita.

JAA UUTINEN

MUITA UUTISIA