RIT:n työntekijäesittelyssä: Laura

Tässä elämänmakuisessa artikkelisarjassa tutustumme RIT:n mahtaviin työntekijöihin! Erilaisuus on valttimme, vaikka vedämmekin kaikki yhtä köyttä. Tällä kertaa esittelyssä rakennusarkkitehti Laura Kaveri (ent. Talstila).

Taustatarina:

Opiskelin rakennuspiirtäjäksi vuosina 2008–2009. Samoihin aikoihin alkoi ensimmäisen omakotitaloni rakennusprojekti, jota varten oli RIT:sta palkattu pääsuunnittelija ja vastaava työnjohtaja. Valmistuttuani koulusta mietin, mihinkähän pääsisin töihin. Päätin kysyä taloni pääsuunnittelijalta, olisiko RIT:ssa tarvetta piirtäjälle. Hän lupasi kysyä RIT:n toimitusjohtajalta asiaa ja yhdessä tuumin he totesivat, että paikka löytyy. Tulin siis RIT:oon töihin vuonna 2009. Haaveissani oli vielä tulla arkkitehdiksi, joten työkavereiden kannustamana aloitin vuonna 2014 rakennusarkkitehtiopiskelut, josta valmistuin vuonna 2018. Koko sen ajan oli samalla RIT:ssa töissä.

Työnkuva:

Työnkuvaani kuuluu arkkitehtisuunnittelu, ja olen mukana monessa projektissa pääsuunnittelijana. Teen töitä arkkitehtikollega Tiinan ja rakennuspiirtäjä Heidin kanssa. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Parasta RIT:ssa:

Parasta ovat ehdottomasti työkaverit sekä erilaiset pienemmät ja suuremmat projektit, joissa pääsee toteuttamaan omia visioitaan.

Vähemmän tunnettu taito:

Tällä hetkellä vauva-arki ja nykyinen uuden omakotitalon rakennusprojekti vievät suurimman osan ajasta. Rakastan niiden lomassa käydä metsässä, jossa pidän etenkin kantarellien sienestämisestä.

Musiikki ollut aina lähellä sydäntäni. Kuuntelen musiikkia genrestä genreen. Soitin viulua 7-vuotiaasta asti Nummelan musiikkiopistossa, ja lukioaikana soitin Lohjan musiikkiopiston sinfoniaorkesterissa. Aikuisiällä viulunsoitto on jäänyt vähemmälle.

Elämänfilosofia/motto:

Muista pysähtyä. Tämä hetki on tässä ja nyt.

Mitä muut sanovat Laurasta:

Hyväsydäminen.

Sydämellinen, omistautunut, tunnollinen, osaava.

Laura on hirmuisen taitava työssään ja ihmisten kanssa. Lauralla on suuri sydän, jossa tuntuu olevan loputon tila. Laura on todella tunnollinen työntekijä. Huippu tyyppi!

JAA UUTINEN

MUITA UUTISIA