RIT:n työntekijäesittelyssä: Lari

Osaajapalettimme on jälleen täydentynyt. Nyt esittelyssä on RIT:n uusi työntekijä Lari Seppälä. Lari on taitava LVI-suunnittelija, joten asiakkaat saavat jatkossa meiltä entistäkin kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Taustatarina:

Innostuksen LVI-alalle olen saanut isältäni ja veljeltäni, joilla on oma ilmanvaihtoalan yritys Puhtoputki Oy. Olinkin siellä aiemmin haalarihommissa useamman vuoden. Työmaakokemusta kertyi esimerkiksi ilmanvaihdon puhdistus, säätö- ja asennushommista. Töitä tehdessäni kiinnostuin ilmanvaihtoasioiden lisäksi myös vesi- ja viemäri sekä lämmityspuolesta, joten lähdin opiskelemaan LVI-insinööriksi.

Olen ennen RIT:lle tuloa työskennellyt LVI-suunnittelijana toisaalla ja saanut kokemusta monenlaisista hankkeista. Olen ollut mukana suunnittelemassa mm. 16-kerroksista tornitaloa kalasatamaan sekä 8-kerroksista toimistorakennusta Espoon Keilaniemeen. Lisäksi referenssilistaltani löytyy päiväkoteja, kouluja, omakotitaloja sekä erilaisia myymälä- ja varastorakennuksia. Olen toiminut LVI-suunnitteluhankkeissa niin korjaus- kuin uudispuolella.

Työnkuva:

Työni pääsisältö on LVI-suunnittelu. Nyt kun olen talossa, ja RIT:llä on myös arkkitehtisuunnittelua, pystymme toteuttamaan asiakkaille suunnitteluhankkeita entistä laajemmin ja kattavammin. Kun arkkitehtisuunnittelu löytyy saman katon alta, suunnittelutyö tehostuu merkittävästi.

Tykkään työn monipuolisuudesta ja haasteista. Niitä onneksi riittää.

Lisäksi teen valvontaa.

Ensivaikutelma RIT:sta:

Täällä on hyvä porukka, ja RIT:n työntekijöillä on valtavasti kokemusta ja erilaista ammattitaitoa, joten saan monipuolisesti oppia heiltä talotekniikasta. Itsekin saan sekä vapautta että vastuuta, mikä motivoi.

Vähemmän tunnettu taito:

Jaa-a. Olen harrastanut monipuolisesti urheilua: nuorempana yleisurheilua, jalkapalloa, jääkiekkoa, nyt myöhemmin lukkopainia ja käyn kuntosalilla.

Lisäksi soitan autotallibändissä kitaraa ja vähän laulankin.

Elämänfilosofia/motto:

Periksi ei anneta!

Mitä muut sanovat Larista:

Nuori mutta alalla kokenut.

Rauhallinen, miettii ennen kuin vastaa.

JAA UUTINEN

MUITA UUTISIA