RIT:n työntekijäesittelyssä: Ida

Tässä elämänmakuisessa artikkelisarjassa tutustumme RIT:n mahtaviin työntekijöihin! Erilaisuus on valttimme, vaikka vedämmekin kaikki yhtä köyttä. Tällä kertaa esittelyssä rakennuttajakonsultti Ida Mikola.

Taustatarina:

Valmistuin Metropolian ammattikorkeakoulusta LVI-Insinööriksi vuonna 2016 ja muutin samalla Espoosta Nummelaan. Ollessani äitiyslomalla sain puhelun RIT:n toimitusjohtajalta Pentiltä, joka kutsui minut työhaastatteluun. Pentti oli saanut numeroni silloisen Helsingissä sijaitsevan työpaikkani yhteistyökumppanin kautta, joka on myös RIT:n yhteistyökumppani. Pentti kertoi, että RIT:n toimistossa Nummelassa olisi tarvetta LVI-asiantuntijalle. Kävin RIT:ssa työhaastattelussa pienen tyttäreni kanssa marraskuussa 2018 ja aloitin työt helmikuussa 2019.

Työnkuva:

Teen kaikkia näitä: LVI-valvonta ja IV & KVV työnjohtajan vastuutehtävät, kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät, projektinjohto ja rakennuttamistehtävät kuten kilpailuttaminen ja urakkasopimusten laadinta. Vastaan myös tarjouksista ja tilauksista. Työ on mielenkiintoista, koska olen mukana sekä pienemmissä että suurissakin hankkeissa, jotka ovat luonteeltaan täysin erilaisia. Saan myös kehittää palveluitamme ja varsinkin LVI-puolen toimintaa. Vastaan myös siitä, että työntekijämme löytävät projektitiedostot ja dokumentit pilvipalveluistamme; tässä ovat insinöörin ominaispiirteet hyödyksi.  

Parasta RIT:ssa:

Mahtavat työkaverit, mielenkiintoinen työympäristö ja vaihtelevat työtehtävät.

Vähemmän tunnettu taito:

Äidinkieleni on ruotsi, så jag betjänar också på svenska! Lisäksi olen suuri euroviisufani ja ennen viisuja kuuntelen kappaleita jo heti julkaisujen jälkeen hyvissä ajoin ennen viisuja. Toukokuussa valvon useampana iltana innolla seuraamassa kisoja. Nuorempana harrastin 15 vuotta muodostelmaluistelua SM-tasolla. Aikuisiällä taas heräsi tanssin ja rytmin kaipuu – päädyinkin tutustumaan Zumbaan ja erityyppisiin tansseihin. Jäin täysin koukkuun, ja nyt onkin hurahtanut monta vuotta sillä tiellä! Olen myös kiinnostunut kuntosalitreenistä. Pari vuotta sitten tein henkilökohtaisen ennätyksen: nostin 100 kg maastavedosta.

Elämänfilosofia/motto:

Ole oma itsesi ja muista hymyillä!

Mitä muut sanovat Idasta:

Tehokas, osaava, innovatiivinen.

Ida on tarkka työssään. Hän on hyvin ajan tasalla nykypäivänä tarvittavista tietotekniikkatarpeista, joilla helpotetaan työntekoa.

Ida on jämpti!

Ida saa kaiken järjestymään. Huipputehokas ja suorasanainen. Ihana tyyppi.

JAA UUTINEN

MUITA UUTISIA