RIT:n työntekijäesittelyssä: Ari

Tässä elämänmakuisessa artikkelisarjassa tutustumme RIT:n mahtaviin työntekijöihin! Erilaisuus on valttimme, vaikka vedämmekin kaikki yhtä köyttä. Tällä kertaa esittelyssä rakennuttajakonsultti Ari Aalto.

Taustatarina:

Päädyin RIT:lle aika pitkän prosessin kautta. Tunnen RIT:n konkarit Teijon ja Sepon jo 1980-luvulta. Teijo ja Jorma ovat olleet valvomassa kohteitani, kun olin aikaisemmassa työpaikassani. Jossain vaiheessa ajatus RIT:lle siirtymisestä tuli heitettyä ilmaan keskusteluissa. Asia eteni pikkuhiljaa, työsopimus tehtiin viime vuoden lopulla ja työt aloitin tammikuussa 2020.

Työnkuva:

Ensisijaisesti teen rakennuskohteiden valvontaa. Lisäksi hoidan tällä hetkellä hieman perusvalvontaa laajempia tehtäviä eräässä asumisosuuskunnan hankkeessa Käpylässä. Toimin siinä myös työmaakokousten puheenjohtajana sekä asumisosuuskunnan edunvalvojana.

Parasta RIT:ssa:

Töitä riittää ja viikkoaikataulunsa saa laatia täysin itsenäisesti. Lähden aamuseitsemältä liikkeelle, teen työpäivän tiiviiseen tahtiin ja pääsen sopivasti ennen neljää kotiin.

Vähemmän tunnettu taito:

Ennen pelasin kaukalopalloa ja jääkiekkoa vuosia – ja yleisurheiluakin harrastin nuorempana. Sitten jotkut kavereistani hurahtivat golfiin. Aluksi en innostunut ajatuksesta, mutta eräiden kiekkokauden päättäjäisten yhteydessä tulin kokeilleeksi golfia. Silloin huomasin, että siinä on paljon muutakin hienoa kuin itse peli: miljöö, luonto, kiireettömyyden tuntu ja ne satunnaiset hyvät osumat palloon. Suoritin sitten kortin ja siitä se alkoi. Nykyään tulee kesäisin vietettyä paljon aikaa viheriöllä. Tasoitukseni on 16,3. Sekä talvisin, että kesäisin harrastan tietysti myös muuta liikuntaa golfharrastuksen tueksi.

Elämänfilosofia/motto:

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Lisäksi monia muita, tilanteesta riippuen esim. lasi on aina puoliksi täynnä, jokainen tsäänssi on mahdollisuus, and many more…

Mitä muut sanovat Arista:

Ammattilainen, jolla on kaikki asiat järjestyksessä.

Arilla on tahto ja taito hoitaa työnsä ja asiansa hyvin. Luotettava ja positiivinen.

Ari, työporukan kesken Arska on positiivinen, valoisa ja yhteisöllinen.

Moniosaaja. Selkeä ja napakka.

JAA UUTINEN

MUITA UUTISIA