RIT:n toimisto ennen ja jälkeen uudistuksen – katso 3D-kuvat!

Meillä RIT:llä porukka sen kun kasvaa! Sitä myötä myös vanha toimistotila alkoi kaivata uudistusta, etenkin sen “vanha pääty”, joka uusittiin viimeksi vuosituhannen vaihteessa, kun RIT muutti nykyisiin tiloihin. Omat arkkitehtimme Laura ja Tiina suunnittelivat tietenkin uudistuksen, ja Designpalvelujen Lauri Ikäheimonen kävi 3D-kuvaamassa toimiston ennen ja jälkeen koko prosessin taltioimiseksi. Apuna visioinnissa oli myös jo toista kesää harjoittelussa ollut rakennusarkkitehtiopiskelija Suvi.

Tärkeintä uudistuksessa oli mahdollistaa RIT:n koko porukan kokoontuminen yhden pöydän ääreen ja tehdä asiakkaiden vastaanottamisesta helpompaa. Tämä saavutettiin vaihtamalla kokoushuoneen ja työpisteiden paikkaa siten, että uudet työpisteet sijaitsevat lähellä ulko-ovea – nyt sihteerillämme Virpillä on suora näkymä sisään saapuviin vieraisiin.

Uusi kokoushuone saatiin samalla sijoitettua keittiön yhteyteen. Se erotettiin keittiöstä lasiovilla siten, että tarvittaessa tilat voidaan yhdistää.

Remontin toteutti Pasi Anttila karkkilalaisesta Asko Anttila Oy:sta – todella vahva suositus! Kaikki hoitui laadukkaasti ja aikataulussa, ja kommunikaatio pelasi mahtavasti koko projektin ajan.

Valoisan kokonaisuuden kruunaa vihreää maisemaa ja rakennusteemaa yhdistelevä, raikas seinä. Ero ennen- ja jälkeen-kuvien välillä on hurja:

RIT:n toimisto ennen remonttia

RIT:n toimisto remontin jälkeen

JAA UUTINEN

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

MUITA UUTISIA