RITin työntekijäesittelyssä: Heidi

Tässä uudessa ja elämänmakuisessa artikkelisarjassamme tutustumme RITin mahtaviin työntekijöihin täysin sattumanvaraisessa järjestyksessä! Erilaisuus on valttimme, vaikka vedämmekin kaikki yhtä köyttä. Ensimmäisellä kerralla esittelyssä suunnitteluassistentti Heidi Perkiö.

Taustatarina:

Kaksi vuotta sitten löysin RITin nettisivut ja päätin, että haluan tänne töihin: tuttuni vinkkasi, että RIT voisi olla minulle sopiva paikka ja lisäksi siellä oli käytössä suosikkini 3D-mallinnusohjelmista, Archicad. Kävelin ovesta sisään hakemaan työharjoittelupaikkaa, ja sille tielleni olen jäänyt. Valmistuin suunnitteluassistentiksi viime keväänä, eli ehdin olla sitä ennen jo melkein vuoden työharjoittelussa.

Työnkuva:

Lähimmät työkaverini ovat rakennusarkkitehdit Laura ja Tiina. Suunnitteluassistenttina toteutan teknisiä piirustuksia ja kuvia sekä 3D-mallinnuksia. Teen itsenäisesti ajantasapiirtämistä. Toimin arkkitehtien oikeana kätenä, heidän luomusten paperille saattamisessa ja suunnittelun avustushommissa.

Parasta RITillä:

Töissä on kivaa ja työkaverit ovat mahtavia. Tykkään siitä, että täällä saa hyvin vapauksia suunnitella, miten tekee oman työnsä.

Vähemmän tunnettu taito:

Olen alanvaihtaja: ennen suunnitteluassistentiksi opiskelua olin parturi-kampaaja. Niiltä ajoilta on jäänyt tarve luoda jotain kaunista nopeasti. Nykyään toteutan tätä tekemällä näyttelyhihnoja koiranäyttelyihin. Minulla on 1-vuotias collie, jonka kanssa käyn näyttelyissä. Näyttelyhihnat ovat koristeellisia, usein ne on tehty esimerkiksi eri värisistä ja kokoisista helmistä.

Elämänfilosofia/motto:

Syö hyvin, naura usein ja rakasta paljon

Mitä muut sanovat Heidistä:

Meidän toimiston ilopilleri

Aina hyvällä tuulella, auttavainen ja toimeen ryhtyvä, oman alansa ammattilainen.

Aina innokas tarttumaan toimeen, oma-aloitteinen ja tunnollinen

JAA UUTINEN

MUITA UUTISIA